Vianočná príručka

Vianoce sú za dverami! Počkaj, čo? Áno, opäť to riadne zbehlo. Hútaš, čo by potešilo tvojich milovaných? Ozaj, a výzdobu už máš? Len žiadnu paniku, na nás sa môžeš spoľahnúť! :) 


Je to pre nás najkrajší čas v roku, preto sme aj tento rok naše nadšenie pretavili do vianočnej kolekcie. Nevieme sa dočkať, keď urobí radosť aj tebe. Hostíš rodinu u seba doma? Hľadáš perfektný darček? Alebo si len chceš ozdobiť domov a navodiť tú správnu vianočnú atmosféru?

Vyber si z našej kolekcie. Začneme dekoráciami a potom hurá na darčeky.

Pozor! Všetko vyrábame ručne a s láskou :).

 Dokonalé spojenie všetkého, čo je typické pre zimné a vianočné obdobie. Rôzne variácie, stačí si len vybrať, čo sa ti hodí, šupnúť ich do vázy a zimná atmosféra je na svete. Naaranžovať si samozrejme môžeš podľa seba :). Ak si chceš kvety a zeleň nakombinovať podľa seba, prebrúzdaj náš eshop, isto si vyberieš.


Stále vymýšľame nové dizajny, pre milovníkov vencov máme nachystané hotové, no vijeme aj na objednávku, stačí sa nám ozvať a my ti ho uvijeme podľa tvojich predstáv.


Neodeliteľnou súčasťou Vianoc sú adventné vence a aranžmány, ktoré u nás takisto nájdeš. Ak si kreatívna duša rovnako ako my, neprehliadni našu DIY sadu, kde je všetko potrebné pre vytvorenie vlastného venca. 


Najvyšší čas dostať sa aj k darčekom, nie? :)



Amarylis vo vosku je super voľbou, ak sa nechceš o nič starať :). Nepolieva sa, sám vykvitne v priebehu pár týždňov. Čakanie na vykvitnutie je naozaj čarovné. Bonusovým prekvapením je aj farba kvetu. 



Vonná sviečka poteší hádam naozaj každého. Po nekonečnom vyberaní tých správnych vôní a ich kombinácie sme nakoniec vybrali harmonické spojenie eukalyptu, levandule a aloe vera. Sviečka je samozrejme prírodná, ručne zalievaná v recyklovanom pohári z vínovej fľaše. Na výber je zelené alebo číre sklo. 

Darček je zároveň 2 v 1, po dohorení sviečky, stačí sklo dôkladne umyť a máš super pohár! :)


Taaak a dostávame sa k obľúbenej voľbe. Veríme ti, občas je naozaj ťažké vybrať. Preto sme vytvorili darčekové poukážky. Dilemu z výberu tak nemusíš riešiť a obdarovaná osôbka sa zaručene poteší. Win win :).




Vybrať si môžeš kvetinové predplatné. Nevieš, ako funguje? Je to jednoduché! Zvolíš si časové obdobie, počas ktorého ti budeme doručovať čerstvé sezónne kvety až k tvojim dverám. Ako často? Buď jedenkrát alebo dvakrát mesačne. Nemusíš nikam chodiť, nič riešiť, o všetko sa postaráme my. Ty si len budeš užívať krásne kvietky ako vo filmoch :).




Kvetinový darček je poukážka vo forme kreditu na nákup v našom eshope alebo v kamennom obchode. Ten, komu ju daruješ si u nás môže vybrať podľa svojho gusta.


Všetky vecičky si môžeš objednať na konkrétny dátum, stači ho napísať pri objednávke do poznámky. My ho nachystáme, príp. odošleme tak, aby to klaplo a tvoje Vianoce boli aj vďaka nám o čosi krajšie. Čo viac si môžeme priať. :)


Tak čo? Už vieš, čo vyberieš? 

Cookies

Bez cookies to nepôjde :). Potrebujeme tvoj súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sme ti okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa tvojich záujmov. Súhlas udelíš kliknutím na políčko „Súhlasím“. Vďaka! :)